Optimaliseer en versterk uw markt- en gemeentebeheer met ons veelzijdige platform

Gemeenten en marktmeesters staan voor de uitdaging om markten aantrekkelijk, divers en goed gevuld te houden. Standplaats.nl biedt hiervoor dé oplossing. Wij zetten ons in om gemeenten en marktbeheerders te ondersteunen bij het stroomlijnen van vergunningen en het vinden van de juiste ondernemers voor hun markten.

Samenwerking met gemeenten

Gemeenten hanteren vaak verschillende procedures en beleid voor het verlenen van vergunningen, wat soms tijdrovend kan zijn. Standplaats.nl gaat daarom in gesprek met gemeenten om zoveel mogelijk van hen aan te sluiten bij ons platform. Op deze manier wordt het aanvragen van vergunningen eenvoudiger en sneller geregeld.

Werkt u bij de gemeente en wilt u meer informatie? Wij gaan graag met u in gesprek!

Ondersteuning voor marktmeesters

Standplaats.nl richt zich ook op marktmeesters, om hen te helpen bij het vinden van de juiste ondernemers en het aantrekkelijk houden van hun markten. Wij streven naar diversiteit in het aanbod en zorgen ervoor dat markten op alle dagen goed gevuld zijn. Het behouden van diversiteit is cruciaal voor het voortbestaan van markten, en veel gemeenten erkennen dit belang.

Onze diensten

Wij bieden diverse diensten om gemeenten en marktmeesters te ontzorgen en de marktwereld te digitaliseren en optimaliseren. Hierbij ligt de focus op het creëren van overzicht, het verbeteren van de aantrekkelijkheid en het toekomstbestendig maken van markten. Ons platform helpt bij het bestrijden van corruptie en bevordert zelfstandigheid, wat gemeenten ontlast in hun werkzaamheden.

Lees meer over ‘De Markt van de Toekomst

Gelijkheidsbeginsel en EU-wetgeving

Volgens de EU-wetgeving is het gelijkheidsbeginsel verplicht. Gemeenten hebben echter vaak moeite om hier een passend antwoord op te bieden. Standplaats.nl biedt hierin een oplossing door een eerlijk en transparant platform te creëren waarop iedere ondernemer gelijke kansen heeft.

Meedenken over verbeteringen

Bij Standplaats.nl denken we graag mee over hoe ons platform nóg beter kan aansluiten op de behoeften van de gebruiker. We staan open voor suggesties en staan klaar om samen met gemeenten en marktmeesters aan de slag te gaan om hun markten nog succesvoller te maken.

Kom koffie met ons drinken

Werk jij voor een gemeente of ben je marktmeester en wil je meer weten over wat Standplaats.nl voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op en kom gezellig koffie met ons drinken. Wij helpen je graag verder en kijken uit naar een succesvolle samenwerking om de marktwereld te verbeteren.