Prijzen & betaalmethodes

Bij Standplaats.nl streven we ernaar om het vinden en boeken van standplaatsen zo gemakkelijk en transparant mogelijk te maken, inclusief de betalingen. Onze prijzen zijn duidelijk en eerlijk, zodat u precies weet wat u kunt verwachten.

Prijzen

Onze prijzen zijn gebaseerd op een commissie van 15% van de totale boeking, plus een vaste boekingsfee van 5 euro. Dit zorgt ervoor dat u alleen betaalt voor wat u daadwerkelijk gebruikt. De prijzen van de beschikbare standplaatsen zijn gemakkelijk te bekijken tijdens het zoeken en boeken op ons platform.

Het kan zijn dat de prijzen in de toekomst aangepast worden. We zoeken naar een eerlijke prijs, die voor u en ons beide werkt.

Prijs modellen

Je kan voor elke Stand, Truck, Locatie of Standplaats het prijs type instellen. Er zijn 4 keuzes:

  1. Verdien: Dit model staat in het teken van winst. Bij elke boeking van uw standplaats of foodtruck, wordt u betaald. Of het nu gaat om een dag, een weekend of een hele week, elke boeking levert u inkomsten op. Maak van uw passie een inkomen!
  2. Betaal: Hierbij investeert u in een boeking. Of u nu een standplaats huurt voor uw foodtruck of een speciale standplaats boekt voor een evenement, u betaalt voor deze gelegenheid. Bekijk het als een investering in uw bedrijf en de mogelijkheid om uw klantenkring te vergroten.
  3. Overleg: Bij dit model is de prijs flexibel en gebaseerd op overleg. Het biedt de kans om een win-win situatie te creëren voor zowel u als de andere partij. Het bedrag kan variëren afhankelijk van de specifieke situatie en wordt overeengekomen tussen beide partijen.
  4. Omzet: Met dit model hangt de prijs af van de gegenereerde omzet. Het biedt u de mogelijkheid om de kosten te delen op basis van het succes van de verkoop. Hoe beter de verkoop, hoe hoger de kosten en vice versa. Dit kan een aantrekkelijke optie zijn, vooral als u optimistisch bent over uw verkoopprognoses.

Elk van deze prijsmodellen heeft zijn eigen voordelen en kan het beste worden gekozen op basis van uw specifieke situatie en bedrijfsdoelen. Bij Standplaats.nl staan we klaar om u te helpen de juiste keuze te maken.

Per dag overschrijven

Je kan voor elke Stand, Truck, Locatie of Standplaats een model en standaardprijs instellen, maar deze ook per dag in de week (ma, di, etc) overschrijven.

Betaalmethodes

Om het betalingsproces eenvoudig en veilig te houden, maken we momenteel alleen gebruik van iDeal als betaalmethode. iDeal is een betrouwbare en bekende betaalmethode in Nederland, waarmee u gemakkelijk en veilig online betalingen kunt uitvoeren via uw eigen bank.

Mocht u vragen hebben over onze prijzen of betaalmethodes, neem dan gerust contact met ons op via de chat of stuur een e-mail naar mail@standplaats.nl. Wij staan klaar om u te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.