In het nieuws

PERSBERICHT

Amsterdam, 1 juni 2023

Standplaats.nl: De oplossing voor mobiele ondernemers in Nederland

Uniek concept biedt mobiele ondernemers een compleet overzicht van de beschikbare standplaatsen in Nederland

Met meer dan 17.500 mobiele ondernemers in Nederland, is het vinden van de perfecte locatie voor hun activiteiten vaak een uitdaging. Standplaats.nl is het antwoord op deze uitdaging, door het bieden van een gebruiksvriendelijk platform waarop ondernemers eenvoudig en snel de ideale locatie kunnen vinden en boeken.

Het huidige systeem voor het vinden van standplaatsen is gefragmenteerd, met elke gemeente die haar eigen beleid en systeem hanteert. Standplaats.nl brengt dit samen en biedt het grootste overzicht van beschikbare standplaatsen in Nederland.

Standplaats.nl is er voor mobiele ondernemers uit de ambulante handel, marktmanagers, gemeenten, festivalorganisatoren, en iedereen die op zoek is naar de perfecte locatie voor hun mobiele activiteiten. Het platform helpt de markt te herontwikkelen en toekomstbestendig te worden.

Het idee achter Standplaats.nl is om de markt te redden van de ondergang en deze opnieuw te ontwikkelen tot een aantrekkelijke, levendige en diverse plek. Het platform stelt ondernemers in staat om gemakkelijk en snel locaties of mobiele ondernemers te zoeken en boeken, waardoor ze zich kunnen concentreren op het groeien van hun bedrijf.

Met Standplaats.nl kunnen mobiele ondernemers hun zorgen over het vinden van de perfecte locatie achter zich laten en zich volledig richten op het succes van hun onderneming.

Voor meer informatie over Standplaats.nl, bezoek onze website: https://www.standplaats.nl

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie, interviewverzoeken of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Timo Terstal

timo@standplaats.nl