Helpdesk & FAQ

 1. Hoe ver is Standplaats.nl ontwikkeld? We zijn druk bezig met ontwikkelen. Het kan zijn dat er bugs in onze software zitten, of dat bepaalde functionaliteiten niet goed zijn uitgedacht, of niet af zijn. Onze excuses voor dergelijke problemen. Vraag gerust meer via de chat of mail@standplaats.nl , we houden graag contact!
 2. Hoe kan ik een standplaats boeken/reserveren? Zoek eerst de gewenste locatie of evenement op standplaats.nl, selecteer vervolgens de gewenste data en volg de stappen om de reservering te voltooien.
 3. Hoe maak ik een account aan op standplaats.nl? Klik op ‘registreren‘ en vul de gevraagde gegevens in. Je ontvangt een bevestigingsmail om je account te activeren.
 4. Ik ben mijn wachtwoord vergeten, wat nu? Klik op ‘wachtwoord vergeten‘ op de inlogpagina en volg de instructies om je wachtwoord opnieuw in te stellen.
 5. Kan ik een reservering annuleren? Ja, annuleren is mogelijk, maar let op: gemaakte kosten kunnen niet altijd geretourneerd worden. Raadpleeg de annuleringsvoorwaarden van de betreffende locatie/evenement voor de specifieke details. Daarnaast brengt Standplaats.nl alle gemaakte kosten in rekening.
 6. Wat zijn de kosten voor het gebruik van standplaats.nl? Het aanmaken van accounts en profielen – voor Stand of Trucks, en voor Locatie-/evenementeneigenaren is geheel gratis. Voor het boeken van deze profielen worden kosten in rekening gebracht. Raadpleeg onze prijspagina voor meer informatie.
 7. Hoe kan ik mijn locatie/evenement toevoegen aan standplaats.nl? Registreer je als locatie-/evenementeneigenaar en volg de stappen om je locatie/evenement aan te melden.
 8. Hoe worden betalingen afgehandeld? Betalingen worden veilig afgehandeld via ons platform. Raadpleeg onze betalingsvoorwaarden voor meer informatie.
 9. Wat gebeurt er als er problemen zijn met mijn standplaats? Neem zo snel mogelijk contact op met de locatie-/evenementeneigenaar om het probleem op te lossen. Als dit niet lukt, neem dan contact op met onze klantenservice via de chat of mail@standplaats.nl.
 10. Zijn er verzekeringen nodig om een standplaats te huren? Op dit moment bieden wij nog geen verzekeringen aan. We zijn als start-up druk bezig om alles op te zetten, maar dit kost echter tijd.
 11. Hoe kan ik mijn reservering wijzigen? Neem contact op met de locatie-/evenementeneigenaar om de mogelijkheden voor wijzigingen te bespreken. Als dit niet mogelijk is, kan het nodig zijn om de reservering te annuleren en een nieuwe te maken.
 12. Zijn er vergunningen nodig voor het gebruik van een standplaats? De meeste standplaatsen op ons platform hebben al vergunningen. Toch raden wij aan om bij de betreffende locatie-/evenementeneigenaar te informeren naar eventuele aanvullende vergunningen die nodig kunnen zijn.
 13. Hoe kan ik contact opnemen met de locatie-/evenementeneigenaar? Nadat je een reservering hebt gemaakt, ontvang je de contactgegevens van de locatie-/evenementeneigenaar.
 14. Hoe zit het met de hygiënevoorschriften voor mijn mobiele onderneming? Het is belangrijk om te voldoen aan de lokale hygiënevoorschriften en richtlijnen voor voedselveiligheid. Neem contact op met de betreffende instanties voor specifieke informatie over de vereisten in jouw regio.
 15. Hoe kan ik mijn account verwijderen? Neem contact op met onze klantenservice via de chat of mail@standplaats.nl om je account te laten verwijderen.
 16. Hoe promoot standplaats.nl mijn locatie/evenement? Wij promoten locaties en evenementen op ons platform door middel van zoekresultaten, social media en andere marketingkanalen. Zorg ervoor dat je aantrekkelijke foto’s en een duidelijke beschrijving toevoegt om je locatie/evenement te promoten.
 17. Hoe kan ik mijn locatie/evenement beter vindbaar maken op standplaats.nl? Zorg ervoor dat je een duidelijke titel, beschrijving en aantrekkelijke foto’s toevoegt. Het gebruik van relevante zoekwoorden kan ook helpen om je locatie/evenement beter vindbaar te maken.
 18. Kan ik een standplaats delen met andere ondernemers? Dit is afhankelijk van de voorwaarden van de betreffende locatie/evenement. Neem contact op met de locatie-/evenementeneigenaar voor meer informatie.
 19. Hoe kan ik feedback geven over mijn ervaring op standplaats.nl? Wij waarderen je feedback! Neem contact op met onze klantenservice via de chat of mail@standplaats.nl om je ervaringen en suggesties te delen.
 20. Zijn er regels voor het plaatsen van advertenties op mijn standplaats? De regels voor het plaatsen van advertenties kunnen per locatie/evenement verschillen. Raadpleeg de voorwaarden van de betreffende locatie/evenement of neem contact op met de locatie-/evenementeneigenaar via de ‘Bericht’ button op elke profiel pagina voor meer informatie.
 21. Ik zie mijn Locatie of Stand/Truck niet terug in de zoekresultaten. Hoe kan dit? Het kan tot 10 minuten duren tot aanpassingen zichtbaar worden in de zoekresultaten. Staat je profiel er na 10 minuten nog steeds niet tussen? Kijk dan in je instellingen. Log in, ga naar de button rechtsboven en klik op ‘Mijn Standplaats’. Klik op Stands & Trucks OF op Locaties (afhankelijk van jou profiel) zoek jouw profiel tussen de lijst en klik op instellingen. Staat bovenaan de pagina “Profiel openbaar en beschikbaar”? dan zou jouw profiel in de zoekresultaten terug moeten komen. Staat er iets anders? volg dan eventuele instructies die er onder staan om zichtbaar te worden, of neem contact met ons op.

Staat hier niet tussen wat je zoekt? Vervelend! Onze excuses. Neem contact met ons op