Geen foodtruck huren, maar kopen?

Een foodtruck huren of verhuren is natuurlijk ideaal, maar heb je weleens nagedacht over het kopen van een foodtruck? Een foodtruck kopen is een ideale manier om kosten te besparen, als je nu vaker een foodtruck huurt. Helemaal nadat je de onderstaande voordelen hebt gelezen!

Langdurige investering

Een foodtruck kopen is een investering op lange termijn. In plaats van geld uitgeven aan het huren van een foodtruck op korte termijn, kun je hetzelfde bedrag gebruiken voor het kopen van een wagen. Als je jouw wagen goed onderhoudt, kun je deze zelfs in de toekomst doorverkopen!

Flexibiliteit

Wees flexibel met je eigen foodtruck. Bepaal zelf waar je graag staat, en vind een locatie via bijvoorbeeld standplaats.nl.

Merkbekendheid

Een van de belangrijkste zaken is de merkbekendheid. Met een eigen foodtruck bouw je een merk op, met een klantenkring. Het kopen van een foodtruck geeft je controle, vrijheid en de mogelijkheid om je eigen culinaire onderneming op te bouwen. Multiwagon biedt een breed assortiment aan allerlei soorten en maten foodtrucks.